Tre föreställningar kvar av Kung Byxlös

Redan innan andra föreställningen var alla biljetter slut! En extraföreställning planerades in och på 10 timmar var biljetterna även slut till den!

Resan med Kung Byxlös börjar närma sig sitt slut. Vi har tre föreställningar kvar (av åtta) och det har varit en succé, inte bara i antal biljetter sålda, utan också för det gensvar vi fått från publiken.

Vår premiär kom olyckligt att hamna samma dag som en av de värsta dagarna i Norges historia (massakern på Utøya och bomben i regeringskansliet). Koncentrationen en sådan dag hade till en början svårt att infinna sig. Men ju mer vi diskuterade, desto mer insåg vi att historien om Margareta handlar just om hennes drömmar (redan på 1300-talet) handlade just om en bättre värld där alla får äta sig mätta och där man löser konflikter med avtal och allianser och inte med hat, krig och  mord.

Slutligen kan vi känna oss nöjda och lyckliga efter att ha arbetat hårt i två år med produktion, komposition och repetition. Både ensemble och publik njuter av varje minut.

Detta inlägg publicerades i Folkmusik, harpor, komposition, Kung Byxlös, Medeltida ballader, Sång, teatermusik, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s